Lagu hui jia de you huo. countryside girl kpop life!: hui jia de you huo @《回家的欲望》 第35集 (大结局)last episode 2019-04-12

Lagu hui jia de you huo Rating: 6,8/10 1604 reviews

Sinopsis dan Episod Akhir Hui Jia De You Huo (Kepulangan)

lagu hui jia de you huo

In the small town the years flow past The clear courage The memories that have been rinsed I remember you Living on proudly Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo The forms and moves of the Huo family fist are flexible I’m living so I should live through and complete it Mistakes and weaknesses never belong to me Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo No one can avoid if we use our refined moves he ming you ji hui he lei tai deng zhe sheng si zhuang ying liao shen me leng xiao zhe tian xia shui de di yi you ru h zhi gan ge wo bei shang wu de wo de quan jiao liao de que nai he tu zeng xu ming yi ge jiang hu nan ce shui shi qiang zhe shui zheng yi tong wu lin de zi ge xiao cheng li sui yue liu guo qu qing che de yong qi xi di guo de hui yi wo ji de ni jiao ao de huo xia qu huo huo huo huo huo huo huo huo huo jia quan de tao lu zhao shi ling huo wo wo wo wo wo wo wo wo huo zhe sheng ming jiu gai wan zheng du guo wo wo wo wo wo wo wo wo guo cuo ruan ruo cong lai bu shu yu wo huo huo huo huo huo huo huo huo wo men jing wu chu shou wu ren neng duo Translation: Ho Life has a few rounds The platform for the martial arts contest is waiting The death consent What have I won? Smiling coldly Who owns the world? In the last episode, Ha Neul who is the real, living Star becomes pregnant with her husband Kang Jae. Devoted to her husband Ling Xiaosu , Pinru used to live a simple, happy life. Allah tidak ciptakan sesuatu hanya untuk sia-sia, setiap yang berlaku ada hikmah yang tersembunyi. Selalu senyum tapi untuk tujuan baik. Jika kamu memaafkan, sebenarnya kamu bukan berbuat kebaikan dan kebajikan kepada mereka yang pernah mendera hatimu, tapi sebenarnya kamu telah melakukan kebajikan untuk diri kamu sendiri.


Next

hui jia de you huo

lagu hui jia de you huo

Jauhi dari berjalan mengengkang atau tangan terlalu dihayun. Later, Ae Ri will be the reason why Gun Woo divorced So Hee, this collaboration ended. Cerita Hui Jia De You Huo atau Kepulangan ini menarik sebab awal cerita heroin, Pin Ru tue teraniaya dan bangkit balik untuk balas dendam. Gyo Bin says that he now loves Eun Jae and tries to force her to stay with him, since they are still lawfully wedded but the disgusted Eun Jae hates him. Meanwhile, So Hee ruins Eun Jae's artwork and rips a page out. Mencintai sama ertinya dengan memberi cinta tulus pada diri kamu sendiri.

Next

Beauty & Health: ♣ Bilamana saya jatuh hati dengan cerita Hui Jia De You Huo ^^

lagu hui jia de you huo

Gao Hong yang berdendam dengan Tuan Hong Tuan Hong adalah bekas suami Gao Hong yang melarikan anak mereka menggunakan kesempatan tersebut untuk membalas dendamnya. Sentiasa bertemankan ibu atau saudara bila keluar. So what if you are number one Stop the war My generation still has martial virtues My Punches and kicks are excellent Yet how come I receive an undeserved reputation Jiang Hu is hard to predict Who is the strongest? He said that he was very sorry for hurting her feelings and that he won't do it again. Ramai lelaki suka pada gadis berambut panjang tapi kemas. Bila tengok sampai episod terakhir, kesudahan cerita dia memang tak seperti yang aku harapkan, jadi sangat-sangat tension.

Next

Huo Yuan Jia [Fearless] Lyrics by Jay Chou

lagu hui jia de you huo

Pin Ru dan Gao Wen Yuan serta Ying de dan Bao Lian berkahwin di akhir episod drama ini. Begitulah sikap yang seharusnya kita contohi iaitu jangan sekali-kali kecewa dalam berdoa. In the small town the years flow past The clear courage The memories that have been rinsed I remember you Living on proudly Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo The forms and moves of the Huo family fist are flexible I’m living so I should live through and complete it Mistakes and weaknesses never belong to me Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo Huo No one can avoid if we use our refined moves. Because of this, Ha Jo complied and gave them up. . Choo Ja Hyun as Lin Pin Ru 3.

Next

Puteri Impian

lagu hui jia de you huo

Ling Xiaosu as Shi Xian 2. Ae Ri and Gyo Bin were wearing white, and looking back at their friends. Pin Ru berkawan baik dengan Aili manakala Ying de abang Pinru menyukai Ai Li semenjak Ai Li tinggal dengan keluarga Pinru setelah ibu bapanya meninggal. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Both Ae-Ri's parents died and the Goo Family has then taken Ae-Ri in since and raised her for 20 years along with Eun-Jae, treating her as if she were their own daughter. Drama ini banyak menunjukkan dendam yang tak berkesudahan dan bertahun-tahun lamanya terpendam. Mula menulis blog 15 Julai 2010.

Next

countryside girl kpop life!: the temptation of wife vs hui jia de you hou

lagu hui jia de you huo

Ae-Ri and Gyo-Bin decided to keep this all a secret, lying that Eun-Jae had committed suicide. So-Hee, devastated that he did not come, then walked into the sea to drown herself. Lady Min, thinking Eun-Jae's experience was similar to hers, introduced Eun-Jae to her home. The judges ask Eun Jae why she kept erasing the model's make-up. Ae Ri didn't want to lose her man, so she went to Lady Min's house and ruined everything.

Next

hui jia de you huo

lagu hui jia de you huo

Persahabatan adalah tanah di mana benih cinta dapat tumbuh. Gyo Bin's family is now poor while Eun Jae's family is now living more comfortably. Gambar pelakon utama cerita Hui Jia De You Huo ni: Ling Xiaosu Rain Li Choo Ja Hyun Info dikemaskini! Tapi kenapa dia allergic honey sama mcm Pin Ru? Eun Jae continued to become the best make up artist and lives now with her family. Kita manusia, tiada yang sempurna. Ae Ri went to the sea to drowns herself but Gyo Bin tried to save her. Ae Ri wants to be back with Gyo Bin and bring back the position he had before and also the construction company, so she told Gyo Bin to sign the contract.


Next

Sinopsis dan Episod Akhir Hui Jia De You Huo (Kepulangan)

lagu hui jia de you huo

Eun-Jae was trying to protect her mother in law, Baek Mi-in, when she was pushed down the steps by a creditor of the said in-law. Eun Jae admits about the model's problem and tells them that the model has a rash. Hui Jia De You Huo Episod akhir drama Hui Jia De You Huo pada 26 Oktober jam 6. Also because her father was driving during a storm, they ended crashing the car. Sila klik untuk mp3 I Can't Forgive.

Next